Vaellusleirikoulu valmispakettina?

Kiinnostaisiko vaellusleirikoulu, jossa opettajan ei tarvitse keskittyä yksityiskohtien hiomiseen. Valitsemalla ammattilaisen, toteutamme turvallisuussuunnitelmat, ruokahuollon, aktiviteetit ja tietenkin opastuksen vankalla ammattitaidolla samalla kun opettaja voi keskittyä opettamiseen. Muistathan myös, että tapaturmavakuutuksen myöntäminen erävaelluksille tyypillisesti edellyttää ammattioppaan käyttämistä.

Wild Hikes Finland on uusi vaativiin erävaelluksiin Suomessa ja Skandinavian alueella keskittyvä yritys, jonka kautta onnistuu niin isot kuin vähän pienemmätkin seikkailut. Leirikoulupaketeissa valitset ensin kohteen ja perusohjelman, jonka jälkeen voit lisätä ohjelmaan haluamiasi palveluita. Jo yksinkertaisimmat ohjelmat sisältävät majoittumisen, ruokahuollon ja opastuksen. Esimerkkejä ohjelmista:

 

Helvetinjärvi -ekskursio

4900 €  / 25 oppilasta ja opettaja (=196 €/oppilas)

kesto 5 päivää, ma-pe

toteutettavissa toukokuusta lokakuun loppuun

Ohjelmassa vietetään kouluviikko Etelä-suomen helmiin lukeutuvassa Helvetinjärven kansallispuistossa, tutustutaan kuuluisaan Helvetinkoluun ja jääkauden muovaamiin maisemiin, otetaan vastuuta ryhmästä toimimalla osana saunanlämmityksestä, ruoanlaitosta ja siivouksesta vastaavia pientiimejä. Majoitutaan kiertävällä periaatteella tuvassa tai tuvan pihapiirissä teltoissa, ja tietysti saunotaan ja nautitaan yhdessäolosta luonnonrauhassa. Lisäksi toteutetaan päiväretkiä sekä haluttaessa yksi yönyliretki. Koko ajan tukena on ammattitaitoinen luonto- ja eräopas.

Hinta sisältää: suunnittelu- ja opaspalvelut, majoitukset mökeissä ja teltoissa, saunan, 3 päivittäistä ateriaa, makuualustat, päiväretket ja yönyliretki.

Ei sisällä: kuljetuksia välillä koulu-Helvetinjärvi, kantolaitteita, makuupusseja ja vaatetusta. (Kysy vuokrausmahdollisuudesta).

Herajärven kierros Kolilla

6000 € / 25 oppilasta ja opettaja (240 €/oppilas) kesto 5 päivää, ma-pe, toteutettavissa toukokuusta syyskuun loppuun.

 

Miten olisi klassinen Herajärven kierros kansallismaisemissa Kolilla? Majoittuminen teltoissa, paitsi viimeinen yö (to-pe) hotelli Kolilla, jossa saunomismahdollisuus ja ravintola. 

Hinta sisältää: suunnittelu- ja opaspalvelut, majoitukset teltoissa ja viimeisen yön hotellilla, päivittäiset ateriat retkellä ja hotelliaamiaisen.

Ei sisällä: kuljetuksia välillä koulu-Koli, kantolaitteita, makuupussia ja –alustaa, ravintolaillallista tai kylpylää Hotelli Kolissa. (Kysy mahdollisuudesta sisällyttää nämä tarjoukseen)

Vätsärin erämaa

7500 euroa / 25 oppilasta ja opettaja (300 euroa / oppilas)

Kesto 7 päivää, (la-pe)

Toteutettavissa elo-syyskuu

Vanhemmille oppilaille (8-9-luokka ja ylöspäin) soveltuva todellinen seikkailuretki Inarijärven taakse tavoittamattomaan Vätsärin erämaahan. Yöpyminen vuokratuvassa ja teltoissa ammattitaitoisen eräoppaan johdolla. Haluttaessa pakettiin voidaan liittää hotelliyöpyminen retken päätteeksi ja pienlentokonekuljetukset paikanpäälle.

Hinta sisältää: suunnittelu- ja opaspalvelut, majoitukset (mökit ja teltat), retkelle valmistautumiskoulutuksen (yksi päivä ajoissa ennen varsinaista retkeä), turvavälineistön (sis. satelliittipuhelin), 3 päivittäistä ateriaa retkellä. Ruoanlaittovarusteet.

Ei sisällä: Kuljetuksia välillä Koulu-Vätsärin erämaa, kantolaitteita, makuupusseja ja –alustaa eikä vaatetusta. (Kysy vuokrausmahdollisuudesta)

 

Abisko

8500 € / 25 oppilasta ja opettaja (=340 euroa/oppilas)

kesto 7 päivää (la-pe)

toteutettavissa elo-syyskuussa

Ruotsin klassinen, yli sata vuotta vanha kansallispuisto suurtunturien keskellä soveltuu loistavasti vanhempien oppilaiden viikon mittaiseksi leirikoulupaikaksi. Majoitumme teltassa ja toteutamme retkiä Lapporteniin, ja lähistön tuntureille. Viimeisenä iltana leiriytyminen Abiskon tunturiaseman pihalla, jossa peseytymismahdollisuus ja ravintola.

Hinta sisältää: suunnittelu- ja opaspalvelut, majoitukset teltoissa, retkelle valmistautumiskoulutuksen (yksi päivä ajoissa ennen varsinaista retkeä), turvavälineistön (sis. satelliittipuhelin), 3 päivittäistä ateriaa retkellä. Maksullisten telttapaikkojen maksut. Ruoanlaittovarusteet.

Ei sisällä: kuljetuksia Abiskoon ja takaisin, ravintolaruokailua, makuupusseja ja –alustoja eikä vaatetusta. (kysy vuokrausmahdollisuudesta)

 

Ja paljon muuta

Kauttamme onnistuu retket käytännössä kaikkialle Suomessa ja muualla Skandinaviassa, poislukien vaaralliseksi luokitellut kohteet, ja teemmekin tiivistä yhteistyötä metsähallituksen luontopalveluiden sekä Norjan ja Ruotsin vastaavien viranomaisten kanssa. Mahdollisia kohteita on vaikkapa Nuuksio, Seitseminen, Lauhanvuori, Pallas-Ylläs, Lemmenjoki, Pasvik ja Reisa –puistot Norjassa, Pyhä-Luosto, Miekojärvi ja paljon muita. Lisäksi voimme toteuttaa esimerkiksi packrafting, lumikenkäily-  maastopyöräily tai vaikkapa kullanhuuhdonta-ohjelmaa. Ota yhteyttä ja kysy tarjouspyyntö räätälöidystä ohjelmasta juuri teidän luokkanne tarpeisiin. Esimerkkiohjelmista saatte osviittaa hinnoista.

 

Yhteystiedot

 

Nimi *
Nimi